Toiset tykkää, toiset ei – Henna Virkkunen avasi eurovaalikampanjansa

Liikenne- ja kuntaministeri Henna Virkkunen avasi eurovaalikampanjansa tiistaina 22.4. Virkkusen kampanjaslogan on ”Henna Virkkunen. Uudistaja. Toiset tykkää, toiset ei.” Virkkunen kampanjoi keväällä yli 40 paikkakunnalla ja kalenterissa on lähes 100 kampanjatilaisuutta.

”Olen todella innoissani alkavasta kampanjasta – olen ehdolla voidakseni vaikuttaa Euroopan unionin toimintaan. Suomen ja suomalaisten pärjäämisestä osana Eurooppaa ei pidetä huolta valittamalla, vaan vaikuttamalla”, totesi Virkkunen aamun tilaisuudessa.

Hän muistuttaa, että yli 70 prosenttia yritysten toimintaa säätelevästä lainsäädännöstä tulee EU:sta. Virkkusen johtaman liikenne-ja viestintäministeriön lainsäädännöstä EU-peräistä on jo 80 prosenttia.

”Suomella voi olla EU:ssa kokoaan enemmän vaikutusvaltaa vain, jos meillä on meppejä, jotka osaavat ja uskaltavat vaikuttaa.”

Kokoomuksen kampanjassa suomalaisia kehotetaan valitsemaan tekijät parempaa Eurooppaa tekemään. Virkkuselle on selvää, mistä Parempi Eurooppa syntyy.

”On uskallettava rohkeasti uudistaa jäykät menneisyyden rakenteet. KIlpailukyky on nostettava EU:n ykkösasiaksi. Osaamista on vahvistettava – EU:lla on maailman suurin tutkimusbudjetti, sen pitää näkyä. Ja ennenkaikkea on rakennettava arvojen Eurooppaa, jossa kaikille annetaan vapaus valita oma tulevaisuutensa”, hän summaa.

Uudistamisen teema on vahvasti esillä paitsi teemoissa, myös Henna Virkkusen koko Suomen kattavassa kampanjassa.

”Henna Virkkunen on uudistaja. Toiset tykkää, toiset ei”, Virkkusen kampanjapäällikkö, kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen esitteli kampanjailmettä.

”Kaikilla isoilla uudistuksilla on vastustajansa. Siksi tarvitaan niitä, joilla on rohkeutta mennä eteenpäin tärkeiden asioiden puolesta silloinkin, kun muutosvastarinta on äänekästä. Tämä Hennan kampanja on kampanja Suomen ja Euroopan uudistamisen puolesta. Toivotamme mukaan kaikki, jotka uskovat, että Eurooppa tarvitsee uudistamista.”

Lisätietoja:

Kampanjapäällikkö Sanni Grahn-Laasonen, p. 0407328340
Kampanjasihteeri Teemu Myllärinen, p. 0400825008
www.hennavirkkunen.fi

Henna Virkkunen - Kokoomus