Harjoittelupaikka europarlamentissa

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen toimistossa Brysselissä on 1.3.2015 alkaen auki

HARJOITTELUPAIKKA EUROPARLAMENTISSA

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin etsimme sinun kaltaistasi ihmistä!

Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Euroopan unionin sydämessä, mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta. Tiimimme Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta ja sinusta, työtahti on siis tiivis! Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen taustoitukseen ja valmisteluun asti.

Toivomme sinun olevan työtä pelkäämätön, toimeen tarttuva, avoin ja ratkaisukeskeinen ihminen, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti tarpeen, ranskan / muiden kielten taito eduksi.

Harjoittelusta maksetaan korvausta. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä. Matkat harjoittelun alkaessa ja päättyessä Suomesta Brysseliin korvataan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse poliittiselle avustajalle Sini Korpiselle (sini.korpinen@ep.europa.eu) 25.1.2015 mennessä. Hän vastaa myös harjoittelua koskeviin kysymyksiin arkena puhelinnumerosta +32 474 99 27 66.

Henna Virkkunen - Kokoomus