Europarlamentaarikko Henna Virkkusen toimisto hakee kevääksi korkeakouluharjoittelijaa

Harjoittelupaikka Euroopan parlamentissa

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin etsimme sinun kaltaistasi ihmistä!

Me tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan Euroopan unionin sydämessä, mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta. Tiimimme Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta ja sinusta, työtahti on siis tiivis! Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen taustoitukseen ja valmisteluun asti.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, avoin ja ratkaisukeskeinen ihminen, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti tarpeen, ranskan / muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras. Aloituksesta voimme sopia joustavasti, mutta toivomme että voit aloittaa kevättalvella.

Harjoittelusta maksetaan korvausta. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä. Matkat harjoittelun alkaessa ja päättyessä Suomesta Brysseliin korvataan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 27.11. mennessä poliittiselle avustajalle Anniina Iskaniukselle (anniina.iskanius@ep.europa.eu). Hän vastaa myös harjoittelua koskeviin kysymyksiin arkena numerosta +32 22837226.