Harjoittelupaikka korkeakouluopiskelijalle auki

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin etsimme kaltaistasi ihmistä!

Toimistossamme Brysselissä on auki harjoittelupaikka 27.11. alkaen. Me tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan Euroopan unionin sydämessä, mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Harjoittelun kesto on 3–6 kuukautta. Tarkemmasta aloitusajankohdasta voimme sopia joustavasti.

Tiimimme Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta, viestintäkoordinaattorista ja sinusta, työtahti on siis tiivis! Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen taustoitukseen ja valmisteluun asti.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, avoin ja ratkaisukeskeinen korkeakouluopiskelija, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti on tarpeen, ranskan / muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras.

Harjoittelusta maksetaan korvausta. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä. Matkat harjoittelun alkaessa ja päättyessä Suomen ja Brysselin välillä korvataan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 15.8. mennessä Sarianna Kankareelle. Hän vastaa myös harjoittelua koskeviin kysymyksiin sähköpostitse.