Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

Uutiset

#HyvälläSykkeellä❤️

Toukokuun Helsinki City Marathonilla juoksen Sydän-joukkueessa. Tavoitteeni on harjoitella mahtavien juoksukaverieni kanssa monipuolisesti ja terveenä niin että voin juosta 42 kilometrin lenkin iloisesti läpi. Samalla kerään varoja Sydänliiton työhön. Tavoitteeni on kerätä 30 euroa per kilometri eli 42×30 euroa. Maratonilla jokaisella kilometrillä on merkitystä. Tukeasi tarvitaan, sillä vaikea paikka voi osua eteen milloin vain!

Liian moni havahtuu huonoon kuntoonsa vasta kun sairastuu. Yli puoli miljoonaa suomalaista kärsii kohonneesta verenpaineesta. Sydäntapahtumista yli 80 prosenttia voitaisiin estää huolehtimalla itsestään vähän paremmin. Tule mukaan tekemään hyvää keräyssivullani > 

Sydämellä ja #HyvälläSykkeellä❤

 

Lisätietoja

Janiika Vilkuna

Janiika Vilkuna

Viestintä

Median yhteydenotot

Vierailut EU-parlamentissa

Tiede-, koulutus- ja kulttuuripolitiikka

+32 228 47226 / +32 491 33 2480