Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

AamuVirkkunen

Naistenpäivänä: Afrikan tytöt ja tulevaisuus

Tänään kansainvälisenä naistenpäivänä AamuVirkkunen kertoo, miksi tyttöjen ja naisten oikeuksien, koulutuksen ja aseman edistäminen on avain parempaaan maailmaan kaikkialla maailmassa. Jakson näet klikkaamalla ylläolevaa kuvaa, ja YouTube-kanavalta löydät myös aikaisemmat jaksot.

AamuVirkkusessa puhumme ajankohtaisista EU-aiheista, kotimaan politiikasta tai jostain ihan muusta. Liity tilaajaksi YouTubessa ja näet heti tuoreimmat kuulumiset keskeltä Eurooppaa tai sen laidoilta.

Tilaa YouTubessa

Tervetuloa mukaan!

Tilaa Aamuvirkkunen YouTubessa

Lisätietoja

Janiika Vilkuna

Janiika Vilkuna

Viestintä

Median yhteydenotot

Vierailut EU-parlamentissa

Tiede-, koulutus- ja kulttuuripolitiikka

+32 228 47226 / +32 491 33 2480