Hae harjoittelijaksi Euroopan parlamenttiin

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon ja Euroopan parlamenttiin? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin etsimme kaltaistasi ihmistä!

Toimistossamme Brysselissä on auki harjoittelupaikka 9. heinäkuuta alkaen. Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan Euroopan unionin sydämessä, mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta. Harjoittelun kesto on 3–6 kuukautta.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen tiimi Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta, viestintäkoordinaattorista ja sinusta, työtahti on siis tiivis! Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen taustoitukseen ja valmisteluun asti.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, avoin ja ratkaisukeskeinen korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti on tarpeen ja ranskan / muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras.

Harjoittelusta maksetaan korvausta. Tarvittaessa autamme asunnon etsimisessä. Matkat harjoittelun alkaessa ja päättyessä Suomen ja Brysselin välillä korvataan.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 18.4. Sarianna Kankareelle. Hän vastaa myös harjoittelua koskeviin kysymyksiin sähköpostitse.

Henna Virkkunen - Kokoomus