Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

AamuVirkkunen

Eurooppa-päivänä: EU:n puolustus

Tänään juhlitaan Eurooppa-päivää. AamuVirkkunen joi aamukahvit Euroopan unionin sotilasesikunnan päällikön, kenraaliluutnantti Esa Pulkkisen kanssa. Vlogissa keskustellaan EU:n puolustuksesta ja siitä, miksi Eurooppa-päivää on syytä juhlia. Jakson näet klikkaamalla ylläolevaa kuvaa, ja YouTube-kanavalta löydät myös aikaisemmat jaksot.

AamuVirkkusessa puhumme ajankohtaisista EU-aiheista, kotimaan politiikasta tai jostain ihan muusta. Liity tilaajaksi YouTubessa ja näet heti tuoreimmat kuulumiset keskeltä Eurooppaa tai sen laidoilta.

Tilaa YouTubessa

 

Tervetuloa mukaan!

Tilaa Aamuvirkkunen YouTubessa

Lisätietoja

Janiika Vilkuna

Janiika Vilkuna

Viestintäkoordinaattori

Viestintä

Vierailut

+32 491 33 2480