Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

AamuVirkkunen

Osaamisella Eurooppa nousuun

Tänään maailman opettajien päivänä AamuVirkkunen kiittää kansainvälisesti hyviä, päteviä, koulutettuja ja motivoituneita suomalaisia opettajia. Maailman ja työelämän muutoksissa osaamisen vahvistaminen on keino, jolla Euroopan unioni menestyy myös tulevaisuudessa. Jakson näet klikkaamalla ylläolevaa kuvaa, ja YouTube-kanavalta löydät myös aikaisemmat jaksot.

AamuVirkkusessa puhumme ajankohtaisista EU-aiheista, kotimaan politiikasta tai jostain ihan muusta. Liity tilaajaksi YouTubessa ja näet heti tuoreimmat kuulumiset keskeltä Eurooppaa tai sen laidoilta.

Tilaa YouTubessa

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Janiika Vilkuna

Janiika Vilkuna

Viestintäkoordinaattori

Viestintä

Vierailut

+32 491 33 2480

janiika.vilkuna@europarl.europa.eu