Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

AamuVirkkunen

Alexander Stubb kärkiehdokaskisaan

Euroopan parlamentin puolueet nimeävät pian kärkiehdokkaansa komission tulevaksi puheenjohtajaksi. Kokoomuksella ja Suomella on mahtava mahdollisuus, kun EPPn kärkiehdokaskisaan lähti mukaan Euroopan foorumeita ehdokkuudellaan innostanut Alexander Stubb. Tänään AamuVirkkunen keskustelee tulevien viikkojen kampanjasta Alexin kanssa aamukahvin äärellä. EPP valitsee kärkiehdokkaansa Helsingissä 8.11.2018.

Jakson näet klikkaamalla ylläolevaa kuvaa, ja YouTube-kanavalta löydät myös aikaisemmat jaksot.

AamuVirkkusessa puhumme ajankohtaisista EU-aiheista, kotimaan politiikasta tai jostain ihan muusta. Liity tilaajaksi YouTubessa ja näet heti tuoreimmat kuulumiset keskeltä Eurooppaa tai sen laidoilta.

Tilaa YouTubessa

Tervetuloa mukaan!

Tilaa Aamuvirkkunen YouTubessa

Lisätietoja

Janiika Vilkuna

Janiika Vilkuna

Viestintä

Median yhteydenotot

Vierailut EU-parlamentissa

Tiede-, koulutus- ja kulttuuripolitiikka

+32 228 47226 / +32 491 33 2480