Taloudesta

Eurooppa on kamppaillut taloustaantumassa kymmenen vuotta ja on vasta päässyt kasvuun. Miten valmis Eurooppa on kohtaamaan digitalisaation, robotisaation ja tekoälyn mukanaan tuomia muutoksia? Onko EU riittävän joustava regulaattori, vai rakennammeko itsellemme kasvun esteitä? Miten varmistetaan, että globalisaation hyödyt eivät valu vain harvoille?

Euroopan unioni muodostaa 500 miljoonan ihmisen sisämarkkinan. EU-jäsenmaiden omistama Euroopan investointipankki on maailman suurin pankki, joka komission laatiman suunnitelman avulla onnistui vivuttaa liikkeelle miljardi-investoinnit. Näin saatiin vauhtia laahaavaan talouskasvuun, mutta kuinka varmistetaan Euroopan kilpailukyky myös tulevina vuosikymmeninä?

Aiheesta keskustelee europarlamentaarikko Henna Virkkusen kanssa Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb.


Tilaa uutiskirjeeni!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työhön kilpailukykyisen Euroopan puolesta!

Henna Virkkunen - Kokoomus