Kaupasta

Mistä uusia markkinoita ja kasvua suomalaisyrityksille? Millaisia kauppasopimuksia EU voi solmia, kun Yhdysvallat rakentaa samaan aikaan tullimuureja? Onko TTIP kuopattu lopullisesti? Voiko kauppapolitiikan keinoin muuttaa maailmaa?

Pk-barometrin mukaan kasvua ja kansainvälisiä markkinoita tähyävät yritykset näkivät tulevaisuutensa muita valoisampina. Millaisin keinoin yrityksiä voidaan auttaa uusille markkinoille? Mistä Eurooppa tavoittelee uutta kasvua?

Suomi on noussut sadan vuoden aikana Euroopan köyhimpien maiden joukosta maailman rikkaimpien ja onnellisimpien joukkoon. Voiko Suomen koulutusihmeestä ottaa oppia myös maailmalla?

Aiheista keskustelevat europarlamentaarikko Henna Virkkusen kanssa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen.


Tule mukaan tiimiini!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan työhön kehittyvän Euroopan puolesta!