Tule harjoittelijaksi MEP-toimistooni!

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon ja Euroopan parlamentin toimintaan? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin etsimme kaltaistasi henkilöä!

Toimistossamme on auki harjoittelupaikka keväälle 2021. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen tiimi koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta, viestintäkoordinaattorista ja sinusta. Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen avustamiseen, mutta painottuen näistä ensimmäiseen.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, avoin ja ratkaisukeskeinen korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti on tarpeen ja ranskan tai muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras.

Harjoittelun kesto on 3–6 kuukautta ja se alkaa tammikuussa. Tarkka päivä sovitaan kanssasi yhdessä.

Otamme koronapandemian sekä viranomaissuositukset vakavasti, joten harjoittelu toteutetaan pääosin etänä, mutta työn aloitus vaatii todennäköisesti matkan Brysseliin. Muuten voit päättää työpaikkasi itse, eikä sinun tarvitse hankkia Brysselistä omaa asuntoa. Fyysistä läsnäoloa vaativia työtehtäviä sinulla on lähinnä Suomessa ja niitäkin vain, jos Suomen tapausmäärät sen sallivat. Tarkammat käytännöt sovimme harjoittelun edetessä ja terveys edellä. Mahdolliset matkat Suomen ja Brysselin välillä korvataan.

Harjoittelusta maksetaan samantasoinen korvaus kuin muista EU-instituutioiden harjoitteluista.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään torstaina 26.11. osoitteeseen juho.maki-lohiluoma(a)europarl.europa.eu.

Juho Mäki-Lohiluoma vastaa harjoittelua koskeviin kysymyksiin puhelimitse maanantaina 23.11. klo 14-15, tiistaina 24.11. klo 14-15 ja keskiviikkona 25.11. klo 10-11. Ajat Suomen aikoja. Tavoitat Juhon numerosta +358 41 546 0606.

Henna Virkkunen - Kokoomus