Tule harjoittelijaksi toimistooni!

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon ja Euroopan parlamentin toimintaan? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin?

Toimistossamme on auki harjoittelupaikka kevät-kesälle 2022. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen tiimi Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta, viestintäkoordinaattorista ja sinusta. Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen avustamiseen, painottuen näistä ensimmäiseen.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti on tarpeen ja ranskan tai muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras.

Harjoittelun kesto on 3–6 kuukautta ja se alkaa maaliskuussa 2022. Tarkka aloituspäivä sovitaan kanssasi yhdessä.

Harjoittelu toteutetaan lähtökohtaisesti Brysselissä. Mahdolliset matkat Suomen ja Brysselin välillä korvataan.

Harjoittelusta maksetaan samantasoinen korvaus kuin muista EU-instituutioiden harjoitteluista.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään torstaina 30.12. osoitteeseen meeri.heinonen(a)europarl.europa.eu.

Meeri Heinonen vastaa harjoittelua koskeviin kysymyksiin puhelimitse keskiviikkona 15.12. klo 15-16 ja perjantaina 17.12. klo 11-12. Ajat Suomen aikoja. Tavoitat Meerin numerosta +32 228 37226.