Haemme harjoittelijoita vuodelle 2023 Euroopan parlamenttiin

Haluatko tutustua poliittiseen päätöksentekoon? Oletko oma-aloitteinen, reipas ja valmis haasteisiin? Silloin kannattaa laittaa hakemus harjoittelijaksi MEP Henna Virkkusen toimistoon ensi vuodelle. 

Toimistossamme on harjoittelupaikkoja vuodelle 2023. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua syvällisemmin EU:n päätöksentekoon sekä kerätä arvokasta työkokemusta.

Europarlamentaarikko Henna Virkkusen tiimi Brysselissä koostuu kahdesta poliittisesta avustajasta, viestintäkoordinaattorista ja sinusta. Työtehtävät ovat monipuolisia aina käytännön toimistotöistä poliittiseen avustamiseen, painottuen näistä ensimmäiseen.

Toivomme sinun olevan toimeen tarttuva, tarkka ja ratkaisukeskeinen korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut, jolla ei mene haastavissa tilanteissa sormi suuhun. Olet nopea oppimaan ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sujuva englanti on tarpeen ja ranskan tai muiden kielten taito eduksi. Kokoomuslainen arvomaailma ei ole sinulle vieras.

Harjoittelun kesto on 3–6 kuukautta. Kevätkauden harjoittelija aloittaa helmi-maaliskuussa ja hänen sopimuksensa pituudesta riippuen seuraava harjoittelija aloittaa kesällä tai syksyllä. Tarkat aloitusajankohdat sovitaan valittujen kanssa. Harjoittelu suoritetaan Brysselissä ja siitä maksetaan samantasoinen korvaus kuin muista EU-instituutioiden harjoitteluista.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse otsikolla “Harjoittelijahakemus” viimeistään sunnuntaina 4.12. osoitteeseen janika.takatalo(a)europarl.europa.eu. Mainitse myös, haetko ensisijaisesti harjoittelupaikkaa keväälle tai syksylle vai oletko käytettävissä kumpaan tahansa.

Poliittinen avustaja Janika Takatalo vastaa kysymyksiin harjoittelusta arkipäivisin työaikaan numerosta +358 445613600 tai sähköpostitse.