Henna Virkkunen

Europarlamentaarikko

Lähdin politiikkaan, koska haluan rakentaa kannustavaa yhteiskuntaa, joka rohkaisee jokaista yrittämään ja käyttämään kykyjään. Lisää kannustavuutta, sivistystä, turhan sääntelyn karsimista ja vapautta luoda uutta. Tarvitaan rohkeutta uudistaa Eurooppaa.

Työ Meppinä

Tilaa uutiskirje

Kirjoitan noin kerran kuukaudessa Euroopan parlamentin ajankohtaisista asioista ja omasta työstäni. Tilaa kirje, niin tiedät mitä ja missä tapahtuu.

Tietosuojaseloste

Henna Twitterissä

Lataa lisää

Henna Facebookissa

3.10.2022
Henna Virkkunen

... näytäpiilota

Kommentoi Facessa

Aina niin iloinen Henna!

Terveisiä Henna Turun kirjamessuilta. Taas hieno seikkailu !

Hieno on Heppatyttö Profiilisi!!

Kaunis kuva kauniista neidosta🌹

Mukavaa päivän jatkoa sinulle

View more comments

2.10.2022
Henna Virkkunen

Näin on kuukausi vaihtunut, ja aika päivittää kuluneen syyskuun EU-politiikan #3kärke. Huolten täyttämää aikaa tämä on:

#Venäj on eskaloinut käynnistämänsä hyökkäyssodan entistä vaarallisemmalle tasolle. Liikekannallepano, tekaistut kansanäänestykset, Ukrainan alueiden laiton liittäminen Venäjään, kaasuputkien räjähdykset, ydinaseella uhkailu. EU:n on pysyttävä lujana ja päättäväisenä. Venäjälle asetetaan lisää pakotteita. Esityksenä on uusia tuonti- ja vientikieltoja, sekä öljyn hintakatto. Myös venäläisten pääsyä EU-alueelle on alettu rajoittaa, komissio ohjeistaa pitämään tiukkaa seulaa.

🇺🇦 #ukraina tarvitsee taistelussaan tukea. EU myönsi maalle 5 miljardia euroa lisää lainaa. Hyvä että Suomi on jatkanut asetoimituksia Ukrainaan, mutta kaikkien isojen jäsenmaiden on tehtävä tässä enemmän. Otettava mallia USA:sta. Tuoreen Eurobarometrin perusteella suomalaiset tukevat aivan EU-kansalaisten kärkipäässä kaikkea tukea Ukrainalle: niin taloudellista, humanitaarista kuin aseellistakin. Tämä on meille tärkeää. Voisimme itse olla samassa asemassa.

💡#energiakriisi runtelee nyt eurooppalaisia, eikä tule nopeasti hellittämään. Venäjältä tuotua isoa energiamäärää ei ole helppo nopeasti korvata. On säästettävä energiaa ja tasoitettava kulutushuippuja. Tästä EU-tasolla päätettiin jo. Tavoitteena 10 % sähkönsäästö. Kaikki mahdolliset energialähteet tarvitaan nyt käyttöön, ja investointeja uusiin vähäpäästöisiin energialähteisiin on vauhditettava. Suomessa helpotusta on tuomassa Olkiluoto3, joka kävi syyskuun lopussa ensimmäistä kertaa täydellä teholla. Mutta on varauduttava, että meilläkin energianiukkuutta on talvella edessä. #eupolitiikka
... näytäpiilota

Näin on kuukausi vaihtunut, ja aika päivittää kuluneen syyskuun EU-politiikan #3kärkeä. Huolten täyttämää aikaa tämä on: 
❌ #Venäjä on eskaloinut käynnistämänsä hyökkäyssodan entistä vaarallisemmalle tasolle. Liikekannallepano, tekaistut kansanäänestykset, Ukrainan alueiden laiton liittäminen Venäjään, kaasuputkien räjähdykset, ydinaseella uhkailu. EU:n on pysyttävä lujana ja päättäväisenä. Venäjälle asetetaan lisää pakotteita. Esityksenä on uusia tuonti- ja vientikieltoja, sekä öljyn hintakatto. Myös venäläisten pääsyä EU-alueelle on alettu rajoittaa, komissio ohjeistaa pitämään tiukkaa seulaa. 
🇺🇦 #Ukraina tarvitsee taistelussaan tukea. EU myönsi maalle 5 miljardia euroa lisää lainaa. Hyvä että Suomi on jatkanut asetoimituksia Ukrainaan, mutta kaikkien isojen jäsenmaiden on tehtävä tässä enemmän. Otettava mallia USA:sta. Tuoreen Eurobarometrin perusteella suomalaiset tukevat aivan EU-kansalaisten kärkipäässä kaikkea tukea Ukrainalle: niin taloudellista, humanitaarista kuin aseellistakin. Tämä on meille tärkeää. Voisimme itse olla samassa asemassa. 
💡#Energiakriisi runtelee nyt eurooppalaisia, eikä tule nopeasti hellittämään. Venäjältä tuotua isoa energiamäärää ei ole helppo nopeasti korvata. On säästettävä energiaa ja tasoitettava kulutushuippuja. Tästä EU-tasolla päätettiin jo. Tavoitteena 10 % sähkönsäästö. Kaikki mahdolliset energialähteet tarvitaan nyt käyttöön, ja investointeja uusiin vähäpäästöisiin energialähteisiin on vauhditettava. Suomessa helpotusta on tuomassa Olkiluoto3, joka kävi syyskuun lopussa ensimmäistä kertaa täydellä teholla. Mutta on varauduttava, että meilläkin energianiukkuutta on talvella edessä. #eupolitiikka

Kommentoi Facessa

Puu ja Turve on uusiutuvaa energiaa myös Suomessa.!🔥🇫🇮

Henna tykkää härkkiä verta nenästä

Kaasuputken räjäytykset. Älä sinä kuitenkaan kehtaa valehdella meille päin naamaa, mutta oothan poliitikko;)

Putin kehotti virallista Kiovaa lopettamaan vihollisuudet ja istumaan neuvottelupöytään. Samalla valtionpäämies korosti, että DPR:n, LPR:n, Zaporozhyen ja Khersonin alueiden pääsyä Venäjälle koskevien kansanäänestysten tulokset eivät ole keskustelun kohteena. Itä-Ukrainan Donbassin alueella olevista ihmisistä tulee Venäjän kansalaisia ikuisiksi ajoiksi. – Kiovan viranomaisten pitäisi suhtautua kunnioittaen tähän tahdonilmaukseen,- Putin sanoi kansalle osoitetussa puheessaan, jonka jälkeen hän on allekirjoitti sopimukset neljän Ukrainan alueen (Donetsk, Luhansk, Zaporižžja ja Herson) liittämisestä Venäjään.

View more comments

1.10.2022
Henna Virkkunen

Paljon onnea Keski-Suomen Kokoomus 100 vuotta 💙 Tänään on juhlittu omaa kokoomuspiiriäni, jonka toiminnassa olen itsekin ehtinyt jo 30 vuotta olla mukana. Toiminnan tähtihetkenä aina vaalit, ja sellaisethan on taas tulossa 👍 #kokoomus #kskokoomus100v ... näytäpiilota

Paljon onnea Keski-Suomen Kokoomus 100 vuotta 💙 Tänään on juhlittu omaa kokoomuspiiriäni, jonka toiminnassa olen itsekin ehtinyt jo 30 vuotta olla mukana. Toiminnan tähtihetkenä aina vaalit, ja sellaisethan on taas tulossa 👍 #kokoomus #kskokoomus100vImage attachment

Kommentoi Facessa

Hienoa Henna Ystäväni! Tiedät varmaan olen koko ikäni ollut Kansallisen Kokoomuksen kannattaja vaikken ole tuonut itseäni esille! Sinuun olen luottanut aina!!

Paljon onnea 100

Paljon onnea!💙

Onnittelut 🍾🌹

Onnittelut 💙🙏

Paljon Onnea ja kiitokset nykytoimijoille!

Paljon onnea Kokoomus ja Henna <3

Onneksi Olkoon!

Lämpimät onnittelut 100 💙

Onnittelut nuorekkaalla 100 vuotiaalle!!

Paljon onnea! 💙💙💙

Onnea

Paljon onnea 100-vuotiaalle!

Pihlajavedellä pidettiin ensimmäinen Kokous lokakuussa vuonna 1906 🇫🇮 💙 olemme vanhempia.😊 Onnea.👏

Onnitteluni ja entistäkin vahvenpaa tlevaisuutta.

Täytyy lisätä vielä onnea. Kun löytyi vielä omalta pihalta kukkiva ruiskaunokki.

Onnea 100 vuotiaan juhlavuoteen! 💙💐

Paljon onnea.

Onnea

Onnea

Paljon onnes🇫🇮🍾

Paljon Onnea Keski - Suomen Kokoomus 100v. 💙

Onneks olkoon🥂

Kunnioitus! Onnittelut!

Paljon onnea 100 vuotiaalle yhdistykselle

View more comments

30.9.2022
Henna Virkkunen

Krim, Herson, Zaporižžja, Donetsk ja Luhansk ovat Ukrainaa.

Euroopan unioni, samoin kuin Suomi ilmoittivat heti etteivät tunnusta eikä tule koskaan tunnustamaan tätä alueiden laitonta liittämistä Venäjään.

Venäjän vastaisia pakotteita on kovennettava, ja tukea Ukrainalle vahvistettava.
#SlavaUkraini 🇺🇦
... näytäpiilota

Krim, Herson, Zaporižžja, Donetsk ja Luhansk ovat Ukrainaa. 
Euroopan unioni, samoin kuin Suomi ilmoittivat heti etteivät tunnusta eikä tule koskaan tunnustamaan tätä alueiden laitonta liittämistä Venäjään. 
Venäjän vastaisia pakotteita on kovennettava, ja tukea Ukrainalle vahvistettava. 
#SlavaUkraini 🇺🇦

Kommentoi Facessa

🇺🇦 Slava Ukraini 🇺🇦

Erinomaista! 🇺🇦💪🇫🇮

Slava Ukraini! 💙💛

Putin pitää pysäyttää - sota ja kiristäminen jatkuvat niin kauan kuin Putin johtaa Venäjää - ehkä vuosikausia - yhä kovemmilla kierroksilla. EU ja NATO eivät voi olla näin heikkoja.

Oikein, rajoitteet aseavusta on purettava ja lähetettävä kaikki mahdollinen niin hävittäjistä, ohjusjärjestelmistä kuin panssareistakin, myös miehistöjen lähettäminen olisi saatava käyntiin

Juurikin näin 👍

Nykyisestä paskahousuhallituksesta ei ole minkään tekijäksi. Paitsi ohjata valtiolaiva karille.

Putlerille pitäis työntää raketti minne aurinko ei paista ja lähettää helvettiin 💪💪💪💪

Juuri näin 👍

Slava Ukraini! ❤️

Käsittämätöntä sotkua.

Onhan tämä sairasta -2022. Ei viitti enhään uutisia kattoa. Sairas ja täysin päätön mies terrorisoi nykymaailmassa. Luulin, että elän fiksussa ja koulutetussa Euroopassa.

🇺🇦💙🇫🇮 Juuri näin ovat Ukrainaa 💙

Länsi on hampaaton, jos sallii venäjän valloitukset sotimalla

Tuo Putinin peli ei vetele . Jos viikolla räjäyttellee kaasuputket paskaksi , mitä on odotettavissa . Ehdottaisin täyttä sotavalmiutta Itämerelle ja Naton pikaista valmiutta .

Tämä on aika selviö, että näin toimitaan, mutta mitä Putin hakee takaa? jos näihin paikkoihin hyökätään kalustolla, jotka on saatu mm. USA:lta katsooko Venäjä että nyt heidän maata vastaan on hyökätty, mitä siitä seuraa?

Teot ratkaisevat, ei mikään muu

Miksi Putin selviää tekemisistään, ? mikään ei pysäytä tätä pahuutta 😈

Katsotaan kuka ensimmäisenä tunnustaa, Venäjän lisäksi.

Tunnustamatta jättäminen on yksi luonnollinen asia, mutta nyt se ei enä riitä, vaaditaan kovempia toimenpiteitä. Vai pitäisikö meidän päättää, että huomisesta lukien on Karjala ja Petsamo meidän!?

Eikö löydy ketään joka ahdistaa putlerin viemäriin,siellä rotat asuvat.

Slava Ukraini 💙💛

Sotateollisuus on ajettava ylös Ukrainan tukemiseksi ja Venäjän joukkojen hävittämiseksi Ukrainasta.Venäjä käy jo sotaa länttä vastaan.

kun lopullisia rauhan neuotteluita käydään niin suomenkin pitää tarkistaa rajojaan ennen vuoden 1944 tasolle

Jäitä hattuun puolin ja toisin,,,haluasin elää rauhassa elämäni,,,

View more comments

30.9.2022
Henna Virkkunen

Tänään Hämeenlinnassa järjestettiin ensimmäistä kertaa #hyvinsanottu-keskustelufestivaali. Tällä halutaan edistää rakentavaa ja toista kunnioittavaa keskustelua. Oli kiva olla mukana! Olin sekä energiakriisiä että tulevaisuuden liikennettä käsittelevissä paneeleissa. Energiapaneeli löytyy täältä tallenteena. ... näytäpiilota

29.9.2022
Henna Virkkunen

EU-parlamentti ja Euroopan komissio Suomessa - Europeiska kommissionen i Finland ovat mukana #HyvinSanottu -keskustelufestivaaleilla!

Kaksipäiväinen festari starttaa huomenna perjantaina Hämeenlinnassa. #Erätauko-keskusteluissa käydään muita kunnioittavaa vuoropuhelua.

Tervetuloa mukaan osallistumaan ja rakentamaan parempaa keskustelukulttuuria!

EU-keskustelu energiakriisistä ja ilmastotoimista Verkatehtaan Boxissa klo 10.30-12, seuraa tilaisuutta suorana täältä 👉 epfacebook.eu/q8TX
... näytäpiilota

Kommentoi Facessa

Minusta nuo termit ilmastotavoitteet ja energiatavoitteet on täyttä höpönlöpöä koska yksinkertaistaen ainakin minä käyttänyt energiaa tähänpäivään mennessä vessassa käyntiin myöten just sen verran kuin tarve🙂joten lopetetaan höpöt🤗..

Lataa lisää