Kaikkien aikojen Henna. Hyvinä ja vaikeina aikoina.
Henna Virkkunen

Henna Virkkunen

Candidate – European Elections 2024

I want to be part of building a Europe, where everyone can fulfil themselves and their dreams – and where human dignity is indivisible. I want to build a Europe that is economically prosperous, safe, and at peace.

Henna in Instagram

We are on Instagram
Suuri ilo ja kunnia tulla esitetyksi Suomen komissaariehdokkaaksi 🇪🇺
On hyvä, että Suomella on kirkkaat tavoitteet tulevan komission agendalle: turvallisuuden vahvistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Juuri nyt tärkeintä on varmistaa, että Ukraina saa kaiken mahdollisen tuen.
#eupolitiikka
Ilmastokomissari @wopke_hoekstra vierailee tänään Helsingissä. Päivä käyntiin yhteisillä aamukahveilla ajankohtaisen ilmastopolitiikan merkeissä. 
Hoekstra aloitti tehtävässä syksyllä, ja on reivannut komission esityksiä kyllä ihan oikeaan suuntaan. Nyt ympäristön lisäksi myös taloudellinen ja sosiaalinen aspekti on vihreässä siirtymässä vahvemmin mukana. Samoin kuin eri teknologiat ydinvoima mukaanlukien. Näin pitääkin olla. #eupolitiikka
This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.

Henna in X

Stability. Strength. Unity.

The first @EPP Summit since our European elections’ win marks our full support for @vonderleyen for a second term as President of the European Commission.

A strong Europe needs EPP leadership.

Brysselissä osallistumassa neuvotteluihin EU:n tulevista johtajista ja poliittisista suuntaviivoista.

Suurimman puolueryhmän EPP:n kokouksessa keskustelin komission puheenjohtajaehdokas Ursula von der Leyenin ja parlamentin puhemies Metsolan kanssa 🇫🇮 tavoitteiden edistämisestä.

The first in person meeting of our leaders following the EPP's decisive victory in the 2024 European election, a testament to the strength and unity of our political family.

Olipa hieno #kokoomus #puoluekokous Tampereella 💙 Itselleni samalla 30. juhlavuosi näissä merkeissä. Hyviä keskusteluja, tärkeitä linjauksia ja mukavia kohtaamisia. Paljon onnea pj. @PetteriOrpo ja koko valittu puoluejohto! Kiitos myös kaikista tsempeistä ja onnitteluista 🙏

Tervetuloa kiitoskahveille Kolmen Sepän aukiolle maanantaina 16-17 @kokoomus #kokoomusmepit @PToveri @HennaVirkkunen @MikaAaltola @AuraSalla

Kokoomuksen varapuheenjohtajat on valittu! 💙

Varapuheenjohtajiksi valittiin Antti Häkkänen, Anna-Kaisa Ikonen ja Karoliina Partanen!

Valtaisat onnittelut uudelle puoluejohdolle!
#kokoomus #OikeallaAsialla

Lataa lisää
Henna Virkkunen - Kokoomus