Suomalaista järvimaisemaa - ai-kuva

Menestyksen
maanosa

On myös meistä kiinni, millaisia päätöksiä ja millaista tulevaisuutta Euroopassa luodaan. Parlamenttiin tarvitaan päätöksentekijöitä, joilla on kokemusta, näkemystä ja rohkeutta tarttua haasteisiin.

Muualla keksitään, Euroopassa rajoitetaan

Sen sijaan, että rajoitamme kykyä keksiä uusia talouden kasvua lisääviä asioita, niihin pitää kannustaa. Olemme saattaneet itsemme kuin varkain sääntelyähkyyn. Osa hyvää tarkoittavista rajoituksista, velvoitteista ja vaatimuksista alkaa kääntyä eurooppalaisia itseään vastaan. Ihmiskunnan kohtalon kysymyksiä ei ratkota vanhoin keinoin.

Talouden kasvu ei tarkoita sitä, että meidän ei tarvitse olla vastuussa myös luonnon moninaisuudesta ja ympäristön hyvinvoinnista – talouden kysymysten lisäksi olemme vastuussa tuleville eurooppalaisille ja suomalaisille siitä, että maasta saa viljan ja puuta voi vielä kasvattaa ilman, että pelkäämme hiilinielujen lopullisesti katoavan.

Sääntelyähkyn sijaan on aika palata perusasioiden äärelle; kilpailukykyä on vahvistettava niin, että yrityksissä keksitään uusia asioita, joista kasvaa menestystarinoita. Menestyksestä syntyy työtä ja hyvinvointia.

Kaikkien aikojen Henna - tekstitunniste

Suomi on tärkeä osa Eurooppaa ja siksi parlamenttiin tarvitaan päätöksentekijöitä, joilla on kokemusta, näkemystä ja rohkeutta tarttua haasteisiin. Vaikeina ja hyvinä aikoina.

Henna Virkkunen
Henna Virkkunen - Kokoomus