Europarlamentariker

Henna Virkkunen

Jag vill skapa ett samhälle som uppmuntrar alla att driva företagsverksamhet och att använda sina förmågor. Öka uppmuntrandet, utbildningen och friheten att skapa nytt samt minska onödig reglering. Det behövs mod för att förnya Europa.

Arbetet i parlamentet

Henna på Instagram

Lake still frozen, but roadbike season is on 🔥

Tänään kevään ensimmäinen maantiepyörälenkki. Onhan se vaan mukavaa hommaa. #pyöräily 

#roadbike #instacycling #pinarellodogma
Tänään voi sanoa että tehtiin kyllä historiaa, kun EU-parlamentti hyväksyi äänestyksissään lopullisesti ison maahanmuuttopaketin, josta ehdittiin vääntää kahdeksan vuotta. 

Suomelle ulkorajamaana on erityisen tärkeää, että meillä on EU-rajoilla yhtenäiset, tehokkaat käytännöt ja tiedonvaihto, sekä jäsenmaiden keskinäinen tuki. 

Paketti tuo lisää keinoja myös välineellistetyn maahanmuuton torjuntaan, mutta ei sitä vielä täysin ratkaise. Tähän teemaan jouduttaneen vielä palaamaan. Mutta nyt on merkittävä yhteinen perusta luotu. #eupolitiikka
Tähän aikaan vuodesta ero Suomen ja Brysselin keväässä on tuntuva 🌸 Molemmissa puolensa ❄️

#springiscoming
Lilin perinteinen pääsiäispotretti 🐣 

#HappyEaster
#Lilikoira #jackrussell #terrier

Henna på X

Finland strongly condemns Iran’s reckless attack on Israel. It is now of utmost importance to de-escalate. Finland calls on all parties to show restraint.

Kiinteistöliiton ja Raklin EU-vaalipaneelissa ti 14.5. on kova kattaus, kun panelisteina ovat nykyiset mepit @EeroHeinaluoma (sd.), @ElsiKatainen (kesk.) ja @HennaVirkkunen (kok.) & eduskuntaryhmän puheenjohtaja @AtteHarjanne (vihr.).

Ilmoittaudu mukaan⬇️
https://t.co/lWVDumUBIZ

🇪🇺#elintarvikepäivä goes EU

🇪🇺Meppiehdokkaat @EeroHeinaluoma @vilhelmjunnila @ElsiKatainen @VilleNiinisto @HennaVirkkunen ruotivat paneelikeskustelussa tulevaa EU-politiikkaa #ruoka-alan näkökulmasta

➡️Ilmoittaudu tapahtumaan ja tule kuulolle!
https://t.co/U0LRxkTaoP

Tervetuloa seuraamaan Luonnonvarakeskuksen eurovaalikeskustelua vihreästä siirtymästä Eurooppa-päivän aattona 8.5. klo 10–11.30. Keskustelussa syvennytään erityisesti metsiin, maatalouteen ja energiakysymyksiin.
Tilaisuutta voi seurata suorana osoitteessa: https://t.co/Yxm9ZuBwEx

Inauguration of @MetsaGroup new office in Brussels. Interesting talk with @HennaVirkkunen on broad range of #EU topics. Focus on takeaways from this #mandate, upcoming #election and role of #circular #bioeconomy in #greentransition. @SweForestInd happy to participate!

Glad to welcome President @alexstubb and congratulate him on his appointment & #Finland’s first #NATO anniversary. We discussed the urgent need to provide support to #Ukraine, now and for the long haul.

Lataa lisää